Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ادوار مجلس با تاکید بر اینکه مجلس دهم اصلا در میادین حضور نداشت و به وظایف خود در اغتشاشات 96-67 و 98 عمل نکرد،‌گفت: مجلس یازدهم باید به وزرایی سالم و پاک دست رای دهد تا زیرمجموعه آن فسادانگیز نباشد.

موسی غضنفرآبادی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور و ثبت‌نام از حوزه انتخابیه بم گفت:‌ من با شفافیت هزینه‌های انتخاباتی به شدت موافق هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه متاسفانه یکی از گرفتاری‌ها آن است که اصلا مشخص نیست نامزدهای انتخابات چگونه از پس هزینه‌های آن برآمده و مشخص نیست که این حجم از پول را که برای انتخابات خرج  می‌کنند از کجا آورده‌آند.

وی افزود:‌ ممکن است در آینده انسان‌های پاک و مستضعف وارد مجلس نشوند چرا که اگر انسان‌های پاکی هم وجود داشته باشند در زد و بندهای سیاسی کشور تحت الشعاع قرار گرفته و گرفتار شوند.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: اینکه عده‌ای از نماینده‌ای به وسیله هزینه‌های دیگران وارد انتخابات شوند وامدار سرمایه‌داران شده و دیگر به مردم توجه نکنند. ضمن اینکه اگر نماینده‌ای وامدار جریان و یا سرمایه‌داری شود باید فاتحه مجلس انقلابی را خواند.

غضنفرآبادی با انتقاد از مجلس دهم گفت: متاسفانه حاشیه‌های مجلس دهم بسیار زیاد بود. به طوری که اغتشاشاتی که در سال‌های 96-97-98 انجام شد به هیچ وجه حضور مجلس را در این حوادث و بررسی و تصویب موضوعات برون رفت از آن ندیدم. هر چند افراد معدودی در این مجلس اقدامات را بررسی می‌کردند اما تاثیر گذار نبودند.

وی گفت:  متاسفانه برخی نمایندگان در این حوادث به وظایف اصلی خود عمل نکرده و دغدغه و مشکلات مردم را پیگیری نکردند.همچنین برای هوشیاری مردم هم کار را دنبال نکردند.

نماینده ادوار مجلس  با بیان اینکه متاسفانه در مجلس دهم برخی نطق‌ها به گونه‌ای بود که گویا از رادیو اسرائیل فردی ضد انقلاب در حال سخنرانی است و متاسفانه این گونه افراد هم در مجلس فعلی کم نبودند. 

غضنفرآبادی خاطرنشان کرد: اگر مجلس توانمند و قدرتمند و انقلابی باشد به هر وزیری رای نمی‌دهد ضمن اینکه مجلس باید به وزیری که سالم و پاک است، رای دهد تا زیرمجموعه آن هم سالم بوده و فسادانگیز نباشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس وزارت کشور نامزدهای انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است

ایسنا/مازندران مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه سوادکوه گفت: برگزاری انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی به معنای مبارزه با دیکتاتوری و اسناد فضای مردم‌سالاری دینی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن اسدی ۱۸ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، شاخص‌های انتخاب اصلح و نماینده‌ی در تراز انقلاب اسلامی را، تبیین کرد.

وی اظهار کرد: بر اساس فرمایشات امامین انقلاب اسلامی، وجود تضارب آراء و انتقادها، باعث سازندگی و پیشرفت خواهد شد. البته این اختلافات سلیقه باید در چارچوب انقلاب و آرمان‌های آن باشد.

وی، شرکت در انتخابات را امری شرعی، ملی و بر اساس دموکراسی عنوان کرد و گفت: رعایت اخلاق اسلامی و انسانی مهمترین معیار یک نامزد نمایندگی مجلس است.

حجت‌الاسلام اسدی افزود: جلوگیری از تخریب و ایجاد اختلاف از سوی کاندیداها و هواداران آن‌ها، معیار دیگری است که باید رعایت شود. همچنین کاندیداها نباید قول و وعده‌های خلاف واقع دهند.

وی، رعایت اصول اخلاقی در مناظره‌ها و تبلیغات را شرط دیگر کاندیداهای تراز انقلاب دانست و گفت: شهروندان به شعارهای نمایندگان دقت کنند. بسیاری از وعده‌های داده‌شده، در اختیار و شرح وظایف نمایندگان نیست و می‌تواند ملاک خوبی برای شناخت کاندیدای اصلح باشد.

اسدی، دلسرد نکردن مردم از فعالیت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یکی دیگر از شاخص‌های انتخاب نماینده در تراز انقلاب عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با حضور ۹۰ کاندیدای نمایندگی در مجلس در سراسر کشور برای ۲۲ حوزه انتخابیه و انتخاب نماینده برای ۴۵ کرسی مجلس، روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. در استان مازندران نیز در حوزه انتخابیه قائمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ، ۴ نفر در مرحله دوم در حال رقابت هستند که ۲ نفر به مجلس راه می‌یابند.

۱۰ حوزه‌ انتخابیه اصلی و فرعی، ۵ فرمانداری و ۵ بخشداری با مرکزیت فرمانداری قائمشهر در این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند. همچنین ۴۱۶ شعبه اخذ رای برای مرحله دوم انتخابات در نظر گرفته شده است که ۳۰۸ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۵ شعبه شهری و ۲۲۱ شعبه روستایی برای اخذ آراء در نظر گرفته شده‌ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • انتخابات در جمهوری اسلامی به‌معنی مبارزه با دیکتاتوری است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن