Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی ، با اشاره به رعایت ضرورت‌های فعالیت انتخاباتی از سوی کاندیداها، اظهار کرد: متاسفانه شاهدیم که در طول سال‌های گذشته انتخابات در کشور با انجام اموری پیش رفته که به مصلحت هیچ کاندیدا و هیچ انتخاباتی نیست؛ از جمله اینکه برخی از داوطلبان عادت کرده‌اند کارشان را با تهمت‌ زدن به رقبا پیش برند و از این طریق خود را مطرح کنند و رای‌ها را به سمت خویش بکشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اقدامات خلاف شرع در حالی میان عده‌ای از کاندیداها رواج دارد که از سوی دیگر اسراف کاری‌های فراوانی هم در امر هزینه‌های تبلیغاتی انجام می‌شود. آن هم از طریق پول‌هایی که هیچ معلوم نیست از کجا می‌آید. پول‌هایی انباشته‌شده که صرف خرج‌های بیجا و اقدامات ناروا می‌شود.

این عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه داوطلبان به جای خرج‌های آنچنانی و تهمت‌های بی‌حساب و کتاب بهتر روش‌های اعتدالی را در امر انتخابات پیشه کنند، گفت: یکی دیگر از رفتارهای خلاف شرع و قانون که متاسفانه در برخی مناطق کشور دیده می‌شود و حتی به طور علنی و آشکار نیز صورت می‌پذیرد، خرید آرای انتخاباتی است. این اقدام را می‌توان بدترین عمل و ناپسندترین روش برای برگزیده‌ شدن محسوب کرد.

ابراهیمی ادامه داد: کسانی که کاندیدا شده‌اند باید به‌ جای سودجستن از پول‌های بی‌حساب و بیان تهمت‌های بی‌سند و رأی‌ جمع‌کردن‌های این‌چنینی، برنامه‌های‌شان را به اطلاع مردم برسانند و حرف درست بزنند وگرنه وعده‌های روی هوا دادن و شعارهای فراتر از وظایف نمایندگی به زبان آوردن، بیش از آنکه مردم را نسبت به آینده امیدوار کند با عملی‌نشدن‌شان آنان را مأیوس و ناراضی می‌سازد.

این نماینده سابق مجلس در پایان تاکید کرد: اگر داوطلبان انتخابات تلاش خود را صرف توصیف شرایط فعلی کشور برای مردم کنند و برایشان از برنامه‌هایی که می‌توان در این شرایط برای بهبود وضعیت جامعه عملی کرد، سخن بگویند هم مردم از وظایف نمایندگی مطلع می‌شوند و انتظارشان از آنان معقول خواهد شد و هم بهتر می‌توانند در میان کاندیداها اصلح‌شان را برگزینند.

میرزایی: مردم باید بسنجند که به چه کسانی و با چه وعده‌هایی رای می‌دهند

همچنین رییس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مادامی که مردم به وعده‌هایی که با وظایف نمایندگی منطبق نیست دلخوش باشند قطعا مسیر انتخاب‌های غلط ادامه خواهد داشت. زمانی از دل انتخابات افرادی کارآمد بیرون می‌آیند که نگاه مردم و انتخاب آنان سنجیده باشد.

جلال میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات و ضرورت همخوانی شعارها با وظایف نمایندگی بیان کرد: کاندیداها باید در حیطه و وظایف یک نماینده براساس قانون به معرفی خود بپردازند و وعده‌های کاندیداها مسلما باید مبتنی بر بعد قانون‌گذاری و نظارت باشد. کاندیداها باید به چرایی گره‌ها در سیاست خارجی و برخی از مسائل درون کشور توجه داشته باشند.

وی در ادامه اظهار کرد: فردی که برای کسب رای و حمایت وعده ایجاد شغل با استفاده از نفوذ خود به عده‌ای می‌دهد و یا این‌که وعده می‌دهد فردی با مدرک کارشناسی را به عنوان مدیر کل در بخشی منصوب کند و یا یک منطقه را آسفالت کند قطعا از مسیر اصلی خود خارج شده و از وظایف نمایندگی فاصله گرفته است. کاندیداها باید به بایدها و نبایدهای اصول نمایندگی باید توجه داشته باشند.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اما از سوی دیگر نگاه شهروندان و مردمی که پای صندوق رای می‌آیند و نماینده خود را انتخاب می‌کنند حائز اهمیت است. مردم اگر می‌خواهند که مجلسی کارآمد داشته باشند باید در انتخاب خود دقت کنند. مردم باید بسنجند که به چه کسی و با چه وعده‌هایی رای می‌دهند.

وی در ادامه تاکید کرد: اگر مردم به وعده‌هایی که با وظایف قانونی نماینده منطبق نیست دلخوش شوند قطعا در انتخاب خود دچار اشتباه می‌شوند. متاسفانه ما بعضا شاهد هستیم که بعد از انتخابات همواره عده‌ای اظهار پشیمانی می‌کنند و انگشت اشاره را به سمت دیگران می‌گیرند. در حالی که سرنوشت انتخابات را مردم تعیین می‌کنند. مردم باید با توجه به شرایط و سنجیدن برنامه‌های پیشنهادی به پای صندوق بیایند.

میرزایی در ادامه با اشاره به این‌که در فضای عمومی انتخابات برنامه‌ها و سیاست‌های راهگشا برای حل مشکلات دیده نمی‌شود، اظهار کرد: در این دوره طیف‌های سیاسی، برنامه‌ها و سیاست‌های ویژه‌ای برای حل مشکلات ارائه ندادند. طیفی که با روی کار آمدن این دولت به وجه سلبی رفته بود در فضای انتخاباتی به سیاست نفی روی آورده است و برنامه‌ای برای حل مشکلات ارائه نداده است.

وی ادامه داد: منافع ملی در صورتی محلی از اعراب پیدا می‌کند که ما ملی فکر کنیم و جریان‌ها و تشکل‌هایی در جامعه وجود داشته باشد که ما را به سمت دیدگاه ملی سوق دهند، اما متاسفانه ما چنین چیزی نداریم. امروز هنر برخی از کاندیداهای شهرستان‌ها شرکت در مراسم ترحیم و یا صدور پیام تسلیت و تبریک است نمی‌توان از این افراد انتظار داشت که راجع به مسائل ملی فکر کنند و این انتظار بالایی است.

2727

 
 
 

کد خبر 1351644

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم اصولگرایان هزینه های انتخابات وظایف نمایندگی برای حل مشکلات داشته باشند وعده هایی برنامه ها عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، مهدی شاملو، مدیر شبکه ایرانصدا در معرفی صفحات تبلیغاتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس گفت: تاکنون محتواهای تبلیغی استان هایی که انتخابات آنها به دور دوم کشیده است بر روی نرم افزار ایرانصدا قابل مشاهده است. کاربران می توانند با مراجعه به نرم افزار ایران صدا و انتخاب حوزه های انتخاباتی استان ها، فهرست نامزدهای انتخاباتی مرحله دوم را مشاهده کنند.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدها تاکید کرد: با انتخاب نام هر نامزد، سامانه شما را به صفحه اختصاصی نامزد هدایت کرده و محتوای تبلیغاتی ایشان به آسانی در دسترس و قابل مشاهده است.

مدیر شبکه ایرانصدا، با اشاره به قابلیت های دیگر صفحات انتخاباتی افزود: علاوه بر صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی که نام کامل و تصویر ایشان قابل مشاهده است، بخش اشتراک گذاری به همراه ابزار تولید بارکد مربعی (QRCode) نیز برای همه مخاطبان به ویژه هواداران و اعضای ستاد انتخاباتی، در دسترس است.

وی در تشریح صفحه اختصاصی نامزدهای انتخاباتی دور دوم افزود: در بخش اصلی صفحه اختصاصی هر نامزد، محتوای صوتی به همراه «مدت»، «نام»، «شرح محتوا»، «فهرست شده» و دو امکان «پخش» و «ذخیره» در دسترس مخاطبان است. وی در ادامه بیان داشت: همچنین پخش قطعات صوتی در قالب «لیست پخش» به صورت خودکار از قابلیت های دیگر صفحات نامزدهای انتخاباتی است.

مدیر ایرانصدا با بیان اینکه «بخش دیگری از سامانه به مناظره‌های بین نامزدهای مجلس اختصاص دارد» با آرزوی امیدواری عنوان کرد: با این اقدام، مردم می توانند مجموعه اطلاعات مورد نیاز درباره نامزدها را گردآوری کرده و برای خود نشانه گذاری کنند تا در روز انتخابات همراه با ایران صدا پای صندوق‌های رای حاضر شوند و نامزد اصلح مورد نظر خود را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است مخاطبان می توانند نرم افزار تلفن همراهِ ایرانصدا را ویژه اندروید از نشانی iranseda.ir به صورت رایگان دریافت کنند و یا برای دسترسی آنلاین به خدمات سامانه انتخابات از طریق مراجعه به وب سایت ایران صدا به نشانیent.iranseda.ir اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس صبح پنجشنبه به پایان می‌رسد
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • نماینده قوی، پشتوانه مردمی می‌خواهد
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم مرحوم اسکویی