Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس با بیان اینکه واگذاری وظایف سازمان مرکزی تعاون روستایی به بخش غیردولتی مشکلات زیادی را برای کشاورزان ایجاد می کند، در این رابطه به رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی تذکر داد.

به گزارش ایسنا، غلامعلی کوهساری در تذکری در جلسه علنی مجلس گفت: بیستمین سال شهادت نمایندگان استان گلستان در دوره ششم مجلس شورای اسلامی که در روز ۲۷ اردیبهشت سال ۱۳۸۰ در سانحه سقوط هواپیمایی یاک ۴۰ همراه شهید دادمان بودند را گرامی می دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی، بیان کرد: هیات وزیران در جلسه اول اردیبهشت وظایف شرکت سهامی خدمات حمایتی کشاورزی را از این شرکت منتزع و به وزارت جهاد کشاورزی واگذار کرده است همچنین وزارت جهاد کشاورزی را موظف کرده ظرف مدت ۳ ماه در خصوص واگذاری وظایف سازمان مرکزی تعاون روستایی به بخش غیردولتی اقدام کند.

کوهساری در ادامه گفت: قطعا واگذاری وظایف این دو شرکت به بخش خصوصی مشکلات زیادی را برای کشاورزان ایجاد می کند که در این زمینه به رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی تذکر می دهم.

وی خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: ۱۲ سال است که تکمیل مرکز آموزش فنی و حرفه ای نیل تپه در حوزه انتخابیه نیمه ساز رها شده است این در حالی است که در سفر رئیس جمهور برای تکمیل آن اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی مصوب شده است.

کوهساری یادآور شد: انتظار می رود وزیر فرهنگ و ارشاد نسبت به تکمیل مجتمع فرهنگی و هنری آزادشهر اقدام کند، این خواسته به حق هنرمندان است چرا که ۱۱ سال تکمیل آن نیمه تمام مانده است.

این نماینده مجلس در تذکری به وزیر میراث فرهنگی بیان کرد: با توجه به ظرفیت های شهرستان های رامیان و آزادشهر در زمینه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع اقدام شود، همچنین وزیر ورزش تکمیل اماکن و سالن های ورزشی این دو شهرستان را در دستورکار خود قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم استانی سیاسی سازمان تعاون روستایی واگذاری وظایف جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟

درحالی وزیر ارتباطات می گوید کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ به اضافه یک عضو دارد و دولت در آن اکثریت را ندارد که براساس ماده ۲۲ قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه ۶ عضو از دولت، ۲ عضو از مجلس و ۴ عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات اخیرا درباره رفع فیلتر گوگل پلی اعلام کرد، دولت تاکنون سه بار درخواست رفع فیلتر آن را به کارگروه تعیین مصادق محتوای مجرمانه ارائه داده است.

زارع پور درباره ترکیب اعضای کارگروه اظهار داشت: کارگروه 12 به اضافه یک عضو دارد؛ 12 عضو که صاحب رای هستند و مرکز ملی هم سیزدهمین عضو است. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این 13 عضو است، 6 رای هم دولت دارد و عملا اکثریت در این کارگروه با اعضای دولتی نیست و باید جمعی تصمیم‌گیری شود.
 
اظهارات زارع پور درباره 13 عضوی بودن کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درحالی است که براساس ماده 22 قانون جرایم رایانه‌ای، این کارگروه به ریاست دادستان کل کشور 12 عضو دارد که به قرار زیر است:
 
دادستان کل کشور (رئیس کارگروه)
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یا نماینده وی
 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده وی
 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یا نماینده وی
 وزیر آموزش و پرورش یا نماینده وی
 وزیر دادگستری یا نماینده وی
وزیر اطلاعات یا نماینده وی
 رئیس سازمان صدا و سیما یا نماینده وی
 فرمانده کل انتظامی
 یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس
یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تأیید مجلس
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی.
 
قانون جرایم رایانه ای مصوب سال 88 است و مرکز ملی سال 1390 در پی دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی تأسیس شد لذا عضویت این نهاد در این کارگروه در قانون ذکر نشده و در صورت حضور در جلسات آن، حق رأی ندارد.
 
با این احتساب کارگروه تعیین مصادق مجرمانه 6 عضو از دولت، 2 عضو از مجلس و 4 عضو از قوه قضاییه و نهادهای حاکمیتی دارد.

از آنجا که کارگروه با حضور 7 عضو رسمیت پیدا می کند و تصمیمات آن با نظر اکثریت اتخاذ می شود، باید دید از میان این 12 عضو، کدام دستگاه ها مخالف نظر وزارت ارتباطات مبنی بر رفع فیلتر گوگل پلی هستند و آیا همه اعضای دولت در رفع فیلتر این اپلیکیشن متفق القول هستند؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان معرفی شد
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین