Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مدیران وظایف خود را بدرستی انجام دهند مراجعه مردم به نمایندگان کمتر شده و فرصت برای قانونگذاری بیشتر می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ شورای اداری استان قزوین روز چهارشنبه با حضور محمد مهدی اعلایی استاندار، آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه، لطف الله سیاهکلی، رجب رحمانی و فاطمه محمدبیگی نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی، شعبانی رئیس کل دادگستری و رجبی دادستان استان و مدیران دستگاههای اجرایی در استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجب رحمانی در این جلسه اظهارداشت: پیامبر(ص) می فرماید:«من بر امتم از فقر نمی ترسم اما از ضعف مدیران، بی برنامگی و سوء برنامه می ترسم.» و ما هم باید انتخاب مدیران قوی و سالم خدمت رسانی را شتاب بخشیم تا مردم راضی شوند.

وی اضافه کرد: یک مدیر ترسو، فاسد و طماع کشور را به فنا می دهد و باید مراقب باشیم تا افراد توانمند و سالم روی کار بیایند و مسئولیت بپذیرند.

نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر به توصیه های امام راحل و رهبری عمل می کردیم امروز کمتر مشکل داشتیم.

رحمانی یادآورشد: این که نمایندگان نباید در انتصابها دخالت کنند به روی چشم به شرط آنکه کسان دیگر اعم از ائمه جمعه و افرادی که دو ماه برای رئیس جمهور تبلیغات کرده اند نیز دخالت نکند اما جایگاه مشورتی نمایندگان که همه انتظار دارند مشکلاتشان را حل کنند باقیست.

وی بیان کرد: اگر دفاتر نمایندگان تعطیل شود بیبنید چه کسی می خواهد به فریاد مردم برسد.

نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قزوین استان بزرگی نیست و مدیران می توانند به طور مستمر به شهرستانها سفر کنند و در میان مردم باشند و پشت میز نشینی معنا ندارد.

وی بیان کرد: وظیفه همه مدیران و استاندار و نمایندگان خدمت به مردم است و کسی حق ندارد برای خدمت خود منتی بگذارد.

برخی کارها در استان کند پیش می رود

رحمانی اضافه کرد: برخی کارها در استان خیلی کند پیش می رود از جمله در حوزه اوقاف بیش از 40 سال است مشکل داریم و روستایی و شهری برای یک اقدام معمولی باید سالها منتظر باشد و کارها قفل شده است.

وی گفت: مجمع نمایندگان تلاش می کند با تعامل و اتحاد در مسیر خدمت به مردم گام بردارد و در خدمت همه مدیران هستیم تا اگر موضوعی نیاز به پیگیری در تهران داشت انجام دهیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یادآورشد: لایحه قانون برنامه 5 ساله هفتم آماده شده و مدیران بایستی بموقع برای دریافت اعتبارات ملی اقدام کنند تا بتوانیم اعتبارات مناطق محروم را نیز دریافت کنیم.

رفع قوانین مزاحم را در مجلس پیگیری می کنیم

رحمانی تصریح کرد: 13 هزار و 500 قانون داریم که برخی متضاد و مزاحم و موازی هستند که باید اصلاح و یا حذف شود تا کارها روان شود.

وی اظهارداشت: اگر مدیران وظایف خود را درست انجام دهند بدون شک مراجعه مردم به دفاتر نمایندگان کمتر می شود و ما فرصت بیشتری برای قانون گذاری خواهیم داشت و آمادگی داریم هر جا مشکلاتی هست در نشست با وزرا برای حل آن اقدام کنیم.

نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تامین آب شرب و کشاورزی در استان از دغدغه های همه مردم و مسئولان است و باید پیگیری لازم برای اجرای طرح های آبرسانی بسرعت انجام شود.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۵۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • افشاگری ها ادامه دارد /بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته اند /چطور استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت؟
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم