Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و هماهنگی معاون امور مجلس رئیس جمهور در واکنش به به نطق میان دستور نماینده تربت جام گفت: در هیچ کدام از اصول قانون اساسی و آئین نامه داخلی مجلس، نقره داغ کردن دولت و وزرا جزو وظایف نمایندگان نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم جعفری معاون نظارت و هماهنگی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری با اشاره به نطق میان دستور یکی از نمایندگان درخصوص نقره داغ کردن دولت، اظهارداشت: در هیچ کدام از اصول 177 گانه قانون اساسی و حدود 241 مفاد آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، موضوعی تحت عنوان نقره داغ کردن دولت و وزراء جزو وظایف نمایندگان عنوان نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 جعفری گفت: به رغم میل باطنی که همیشه تلاش کردیم در تعامل کاملا مثبت با نمایندگان باشیم و در گفت و گوهای دوستانه حتی راه حل های آنان را دریافت کرده و به مسئولان اجرائی برسانیم اما سخنان امروز نماینده تربت جام شایسته بیان از تریبون مجلس نبود.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند که نطق های جنجالی از تریبون مجلس و سرو صدا کردن اصلا مصداق انقلابی بودن و یا مردمی بودن نیست لذا نمایندگان محترم باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند.

جعفری با اشاره به محتوای نطق میان دستور نماینده مردم تربت جام تاکید کرد: نماینده مردم تربت جام خطاب به نمایندگان مجلس تاکید کرد که «همکاران به دولت تاختن و وزراء را نقره داغ کردن و استیضاح را همه بلدیم و چاره‌ای جز این نداریم» ، اظهارداشت: اولا اصل 84 قانون اساسی صراحت دارد که نمایندگان مردم در برابر همه مردم مسئول هستند و حق دارند در همه مسایل داخلی و خارجی اظهارنظر کنند و در اصل 86 هم بر مصونیت نمایندگان و غیر قابل تعقیب بودن آن در قبال اظهاراتشان در انجام وظایف نمایندگی تاکید شده است اما هرچه گشتم در هیچ کدام از 177 اصل قانون اساسی و حدود 241 مفاد آئین نامه داخلی مجلس موضوعی تحت عنوان تاختن به دولت و نقره داغ کردن وزراء جز وظایف نمایندگان نیامده است.

وی تاکید کرد: به عنوان معاون نظارت و هماهنگی معاونت امور مجلس رئیس جمهور برای استیفای حق دولت از این نماینده می خواهم که سخنان خود را اصلاح کند.

وی خاطرنشان کرد: بخش دیگری از سخنان این نماینده نیز که درباره سفر رئیس جمهور یکی از کشورهای همسایه عنوان شده است، جنبه امنیتی دارد و طرح آن توسط کسی که عضو یکی از کمیسیون های مهم مجلس است جای تامل دارد. باید توجه داشت که چنین اظهاراتی توسط سفارتخانه های کشورها رصد می شود و می تواند در نوع  و سطح تعاملات دو کشور تاثیر گذار باشد لذا اگر چنین سخنانی موجب کاهش یا ایجاد ضرر به کشور شود آیا می تواند در برابر مردم پاسخگو باشد.

معاون نظارت و هماهنگی امور مجلس  ریاست جمهور گفت: البته مطمئنا کسی چنین سخنانی را بعنون مواضع دولت و نظام تلقی نمی کند اما از کسی که از تریبون مجلس صحبت می کند انتظار می رود که چنین مسائلی را رعایت کند.

جعفری گفت: نکته مهم دیگر در سخنان نماینده تربت جام که جای تامل دارد دعوت وی به تنش زدایی با سایر کشورها و طیف ها و اقشار مختلف قومی و مذهبی، سیاسی، صنفی،  فعالان مدنی، زنان، کارگران، اساتید، فرهنگیان و پزشکان است که می تواند خوراک تبلیغاتی برای بیگانگان باشد و به معنای این است که نظام تقریبا با همه مردم قهر است. پس آنهایی که در مراسم های  ملی و مذهبی حضور میلیونی دارند، چه کسانی هستند؟ درست است که مردم از مشکلات اقتصادی رنج می برند اما این به معنای قهر مردم با نظام نیست و اینگونه سخنان شایسته نیست که از زبان نماینده مردم جاری شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون نظارت و هماهنگی وظایف نمایندگان قانون اساسی امور مجلس تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم